Support Forum

Ask questions and get help from MobileTogether experts.
MobileTogether Product Information
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
susan  
#1 Posted : Sunday, July 7, 2019 4:19:02 PM(UTC)
susan

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/5/2019(UTC)
Posts: 1
Indonesia
Location: jakarta

Hi,

I tried to connect altova mobile together with LDAP.
I already setting at network

[img=https://ibb.co/dfwpVn0]ldap setting[/img]

when I import a user list, I don't find an existing user, even though the domain exists

[img=https://ibb.co/Km0H1J1]import user[/img]

I already using other application to connect with ldap, and work.
is there any problem?

please advise.
bpa  
#2 Posted : Tuesday, July 9, 2019 10:24:14 AM(UTC)
bpa

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/9/2019(UTC)
Posts: 1
Austria
Location: WIen

Hi Susan,
I don’t think there is a problem.
You just need to type something in “Search for:” text box in "Import Domain Users" window.
Users browsing this topic
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.