Support Forum

Ask questions and get help from MobileTogether experts.
MobileTogether Product Information
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
JGuarino  
#1 Posted : Thursday, June 11, 2015 2:23:28 PM(UTC)
JGuarino

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/27/2015(UTC)
Posts: 1
France

Hello,

When using the "run in browser" feature on an application (even the test apps that come with the server) I get a jquery error : SyntaxError: missing ) after argument list

Upon this error, the page loading stops, nothing is displayed.

Altova mobile together Server version : 1.5 SP1 x64
Firefox : 35.0.1
Chrome : 43.0.2357.81

Has anyone encountered this kind of behavior ?

Thank you very much for your feedback.

Julien.
bbv  
#2 Posted : Thursday, June 11, 2015 4:40:51 PM(UTC)
bbv

Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators
Joined: 7/21/2014(UTC)
Posts: 476

Was thanked: 80 time(s) in 80 post(s)
Hi,

thanks for letting us know - we have found a bug which appears in French installation of the server. We will fix it and replace the server within the next days. I will add a post here to notify you once you can download the new version.


Altova MobileTogether Experts
bbv  
#3 Posted : Tuesday, June 23, 2015 10:04:23 AM(UTC)
bbv

Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators
Joined: 7/21/2014(UTC)
Posts: 476

Was thanked: 80 time(s) in 80 post(s)
The updated server v1.5sp3 with fix for your issue is now available for download
Users browsing this topic
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.