Support Forum

Ask questions and get help from MobileTogether experts.
MobileTogether Product Information
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
jwatt222  
#1 Posted : Saturday, June 2, 2018 10:36:18 AM(UTC)
jwatt222

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/23/2016(UTC)
Posts: 91
United States
Location: Virginia

Thanks: 14 times
I am trying to use your advanced demo "Expense Reports" however when I run it in the designer simulator and use the admin to setup departments and employees I cannot edit the employees first and last name. The same problems occur when I load it on three different Android devices.

The problems I am encountering is that it either goes blank, does not show up, or jumps from first to last, or accepts the edit and when I click out it dissappears or only show a couple of letters.

I have checked the demo from numerous versions and they all do the same thing.

Can you check this demo and send me an updated version?

Thanks,
jwatt222  
#2 Posted : Saturday, June 2, 2018 10:45:19 AM(UTC)
jwatt222

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/23/2016(UTC)
Posts: 91
United States
Location: Virginia

Thanks: 14 times
Here is the demo from Version 4
File Attachment(s):
Expense Reports.mtd (346kb) downloaded 13 time(s).
jwatt222  
#3 Posted : Thursday, June 7, 2018 11:25:59 AM(UTC)
jwatt222

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/23/2016(UTC)
Posts: 91
United States
Location: Virginia

Thanks: 14 times
Is there anyone monitoring?
bbv  
#4 Posted : Thursday, June 7, 2018 3:08:55 PM(UTC)
bbv

Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators
Joined: 7/21/2014(UTC)
Posts: 363

Was thanked: 59 time(s) in 59 post(s)
Sorry for that - it took us some time to reproduce and verify. The issue appears in Simulator - it has nothing to do with the sample. The sample itself is correct and the next update of Designer will execute it properly.
jwatt222  
#5 Posted : Thursday, June 7, 2018 5:02:13 PM(UTC)
jwatt222

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/23/2016(UTC)
Posts: 91
United States
Location: Virginia

Thanks: 14 times
I think I may be misunderstanding but are you saying that all versions are unusable right now and that it will not work on 4.1 sp1 designer either?

As I indicated, I didn't just run it on the simulator but also on three different devices. I also upgraded to 4.1 sp1 and the same thing is happening.

Any idea when you will release a designer being that 4.1 sp1 is newly released?

I am also having an issue with 4.1 sp1 where it will not recognize my ODBC drivers and because I have two apps using a database, I am not willing to upgrade the server right now for fear of customers not being able to use the apps until resolved. Because of this I reverted back to 4.0 and everything works fine. I'll need some help with this as well but if necessary will create another thread.

Thanks,
bbv  
#6 Posted : Friday, June 8, 2018 9:16:40 PM(UTC)
bbv

Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators
Joined: 7/21/2014(UTC)
Posts: 363

Was thanked: 59 time(s) in 59 post(s)
Can you please contact Altova Support with your questions. They will ask you for a lot of details to provide. We need to make sure to fix all and any issues
jwatt222  
#7 Posted : Saturday, June 9, 2018 5:20:55 AM(UTC)
jwatt222

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/23/2016(UTC)
Posts: 91
United States
Location: Virginia

Thanks: 14 times
If not technical support for mobiletogether, who am I reaching out to at Altova?

Thanks,
bbv  
#8 Posted : Saturday, June 9, 2018 10:32:02 PM(UTC)
bbv

Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators
Joined: 7/21/2014(UTC)
Posts: 363

Was thanked: 59 time(s) in 59 post(s)
We have two channels of support for MobileTogether users. In this forum you get quick responses from people proficient in MobileTogether. But when the problems like ODBC issues appear, one would need to collect every detail about your computer, your installation etc. This forum would be an overkill. It is better to contact the formal Altova Support then.

https://www.altova.com/support

under Contact Altova Support
thanks 1 user thanked bbv for this useful post.
jwatt222 on 7/10/2018(UTC)
jwatt222  
#9 Posted : Tuesday, July 10, 2018 10:35:58 PM(UTC)
jwatt222

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/23/2016(UTC)
Posts: 91
United States
Location: Virginia

Thanks: 14 times
I found that I had downloaded the 32 bit version when I should have downloaded the 64 Bit version. It recognized the ODBC Drivers as soon as I corrected this.
Users browsing this topic
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.