Support Forum

Ask questions and get help from MobileTogether experts.
MobileTogether Product Information
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
jan  
#1 Posted : Wednesday, May 26, 2021 6:44:32 AM(UTC)
jan

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/26/2021(UTC)
Posts: 2
Czech Republic

Hi,
I've a little problem with "in simulator run, or trial run" application. This message apears only in local simulator runned application.(record not saved)
When, app is deployed to the server and runned in target device it works properly I think.(record saved properly)
An error apears when action SAVE is called, for a saving a new row to the table.
bbv  
#2 Posted : Wednesday, May 26, 2021 9:07:34 AM(UTC)
bbv

Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators
Joined: 7/21/2014(UTC)
Posts: 454

Was thanked: 78 time(s) in 78 post(s)
We will need your design file in order to help. No chance otherwise, because based on the message it seems to be some XPath error or so
jan  
#3 Posted : Wednesday, May 26, 2021 5:34:50 PM(UTC)
jan

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/26/2021(UTC)
Posts: 2
Czech Republic

there is a design file.
File Attachment(s):
skvConfig.mtd (48kb) downloaded 5 time(s).
bbv  
#4 Posted : Thursday, May 27, 2021 12:17:27 PM(UTC)
bbv

Rank: Administration

Groups: Registered, Administrators
Joined: 7/21/2014(UTC)
Posts: 454

Was thanked: 78 time(s) in 78 post(s)
Thank you very much for sending your design file. After detailed analysis we can confirm that you ran into a bug, which will be fixed in the upcoming version 7.3

Thanks again!
Users browsing this topic
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.